HYPOTHEKEN: WE HELPEN U GRAAG MET HET VERZORGEN VAN HET GEHELE PROCES RONDOM DE AANSCHAF VAN EEN HUIS OF BEDRIJFSPAND.

HYPOTHEKEN

Het kopen van een nieuw huis of een bedrijfspand is iets dat vaak niet uit eigen middelen gedaan kan worden. Daarbij komt vaak voor dat deze belangrijke beslissing gedaan wordt vanuit het streven zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Op zich is dat goed, maar vergeten wordt vaak dat een goedkoop product vaak mindere kwaliteit of functionaliteit heeft. Zo heeft een goedkope auto vaak minder comfort, snelheid of veiligheid dan een duurdere auto. Met hypotheken geldt dat ook, waarbij de gevolgen vaak voor een leek niet te doorzien zijn.

Hulp bij het maken van de juiste keuze

AFIA begeleidt, samen met gecertificeerde partners, het proces om te komen tot een juiste keuze uit een vaak onoverzichtelijk en ondoorzichtelijk aanbod. Ook als de juiste keuze gemaakt wordt, blijft er nog veel te doen. Het proces van het kopen van een huis of pand houdt namelijk niet op bij het maken van de juiste keuze! Het aanvragen van de hypotheek, het offerteproces met de geldverstrekker, aanbetalingen, het zoeken naar een notaris, de overdracht... het zijn stuk-voor-stuk onderdelen van een uitvoerig proces om uiteindelijk in het bezit te komen van een huis of bedrijfspand.

Benet u van plan om een huis of een bedrijfspand te kopen, neem dan contact met ons op. U kunt het onderstaande formulier invullen en toesturen of ons bellen: 070 - 359 6429.

AFIA: VOOR ELKAAR!