ONDERNEMERS BESTEDEN DE ZORG VOOR HUN FINANCI√čLE ZAKEN GRAAG UIT AAN AFIA VANWEGE DE BETROUWBAARHEID IN COMBINATIE MET HET PRIJSPLAATJE.

Uitstekende begeleiding

Ondersteuning

Juiste advies

STARTERS

Voor de kleinere ondernemingen doen wij de boekhouding vaak periodiek. Uw gegevens voeren wij zelf in ons boekhoudsysteem in. Wij begeleiden u in de manier waarop we uw gegevens aangeleverd wensen te krijgen. Daarmee kunnen we uw boekhouding snel en tegen lage kosten verwerken.

Ook maken we graag een analyse van uw risico's om u uiteindelijk van dienst te kunnen zijn om deze risico's zo goed mogelijk te verminderen of af te dekken.

MKB

Voor grotere ondernemingen waarbij het ingewikkelder wordt om de boekhouding met ons kantoor uit te wisselen, bestaat de mogelijkheid om een medewerker van AFIA bij u op kantoor de boekhouding te laten verzorgen.

Op een vaste dag per week of per maand komen wij dan bij u langs om uw boekhouding bij te werken.

Wel zo prettig en tegen minimale kosten.

BESLOTEN VENNOOTSCHAP

Vaak heeft u een advies opgevolgd om een holdingmaatschappij op te richten. Veel gebeurt er in deze holding niet, maar belangrijk is deze wel! Mits u er maar iets aan doet.

De holding bezit alles wat van waarde is. Denk aan de aandelen van uw werk-bv, de behaalde winsten van uw werk-bv, uw bedrijfspand en eventuele patenten of octrooien.

Het biedt u veiligheid maar ook flexibiliteit.

Wij helpen u graag om het meeste uit uw holding te halen.

ZZP'ers

Het is belangrijk een goede administratie op te zetten en bij te houden. Bij voorkeur digitaal.

Niet alleen omdat u als ondernemer wettelijk verplicht bent om een goede administratie bij te houden en te bewaren. Met een goede administratie legt u namelijk vast wat er in uw onderneming gebeurt waarmee u inzicht en overzicht houdt.En daarmee onderneemt u net even wat beter.

Met een goede administratie is het bovendien veel gemakkelijker om uw aangifte in te vullen.

WILT U WETEN WAT AFIA VOOR U OF UW BEDRIJF KUNT BETEKENEN?

Wellicht bent u niet tevreden met uw huidige boekhouder of doet u uw administratie en belastingaangifte helemaal zelf? In beide gevallen is het mogelijk om in een gesprek met AFIA erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen. Dit gesprek is vrijblijvend waarbij we met gerichte vragen achter uw behoefte komen, waarna we uitleggen hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wilt u meer weten? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 070 - 359 6429.